Renault TALISMAN е вече тук

Renault TALISMAN

Френската компания представи заместника на Laguna и Latitude

След куп слухове, загадъчни снимки и редица закачки, Renault най-накрая представи официално новия си модел TALISMAN. Французите изписват името на средноразмерния седан с главни букви, с което сякаш искат да подчертаят неговата значимост. Колата идва на мястото не на един, а на цели два модела – Laguna и Latitude – и има размери: 4.85 метра дължина, 1.87 метра широчина и 1.46 метра височина. Всичко това е комбинирано с 2.81 метра междуосие и голям багажник с обем 608 литра.

Моделът излиза на пазара с LED фарове, в които са вградени C-образни LED дневни светлини. Външният вид е мускулест и мъжествен, а отзад се забелязват LED стопове с 3D ефект, които карат колата да изпъква сред множеството.

В интериора се забелязват дизайнерски линии от последния Espace, което се подкрепя и от обема на отделенията за дребни вещи, който е цели 25 литра. Като цяло французите се гордеят с просторния интериор, комфортните седалки с 10 позиции на регулиране отпред и функция за отопление отзад, както и с масажираща система и 6 предварително запаметени позиции.

Renault TALISMAN

Renault TALISMAN

Дори стандартното ниво на оборудване включва 4.2-инчов централно разположен дисплей, а по-скъпите версии са оборудвани с по-голям 8.7-инчов панел, който е част от мултимедийната система R-Link 2, в която са включени и 13 високоговорителя.

Колкото до двигателите, новият TALISMAN ще се предлага с бензиновите TCe 150 и TCe 200 (числото отговаря на мощността в конски сили), комбинирани със 7-степенна трансмисия с два съединителя, както и с турбодизеловите опции dCi 110 и dCi 130, които могат да бъдат поръчани както с гореспоменатата скоростна кутия, така и с механична трансмисия с 6 предавки.

Renault TALISMAN

Renault TALISMAN

За да впечатлят публиката, първоначално французите ще предлагат TALISMAN с поръчкови 19-инчови джанти, специални емблеми и допълнителни дизайнерски щрихи в тапицирания с кожа интериор. Впоследствие се очаква и по-постна базова версия.

Тагове:

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *