Opel Corsa ни се представи в нова светлина

AutoCredit.bg OpelCorsa (5)

10 декември вечерта е и ние пътуваме към един от софийските молове, където ни очаква официалното представяне на новия Opel Corsa. След любезно посрещане от страна на домакините Люба Ганчева и СофияАуто, започна и презентацията на новия автомобил. Първоначално бяхме запознати накратко с историята на Opel Corsa, произведена за първи път през далечната 1982 година, а след това ни беше представен по същество и последния модел.

Отправяме се, за да разгледаме най- новия представител на семейстото и с надежда търсим с поглед Клаудия Шифър. Не я виждаме около колата, не е седнала вътре, за жалост и в багажника я няма. Еми нищо, ще минем и без нея, явно българския пазар не е чак толкова ценен, за да изпратят топ-моделката на това представяне.

И такааааа, първото ни впечатление беше за симпатичен компактен градски автомобил, със спортен външен вид, в стила на новия Opel Astra. Купето е с 3 врати, но се предлага и във вариант с 5.

AutoCredit.bg OpelCorsa (6)

Настанявайки се зад волана, първо ни направи впечатление 7-инчовият екран в центъра на средната конзола, който е с възможност за достъп до интернет и включване на мобилни устройства с операционни системи Android или iOS.

AutoCredit.bg OpelCorsa (3)

OPC- Line интериор, стилен и модерен- подобрен кожен мулти волан, педали от неръждаема стомана и спортен скоростен лост.

AutoCredit.bg OpelCorsa (2)

Споделиха ни и интересни глезотиики свързани с комфорта, безопасността и удобствата, които рядко се срещат в автомобилите от най-ниските класове, но ще си оставим и малко „тайни” в ръкава, за да Ви запознаем с тях от първа ръка, а не просто да препишем “press release”-a и сухите факти, които можете да прочетете навсякъде в интернет.

Надяваме се съвсем скоро да успеем да направим по-задълбочено познанството си с новия мъник, за да можем да предоставим и за вас повече подробности относно качествата, оборудването и пътното поведение на Corsa 2015.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *