Mercedes показа S-Class Cabriolet

135474737190163404

 

Моделът ще бъде представен официално във Франкфурт

Mercedes публикува нова снимка на кабрио версията на S-Class, която ще бъде представена на автомобилното изложение във Франкфурт идния месец.

Новият модел, който според компанията ще се превърне в “най-комфортния кабриолет в света”, е базиран на S-Class Coupe и разполага с луксозен интериор с премиум кожена тапицерия, детайли от висококачествено дърво и метални акценти.

Моделът със сгъваем покрив ще излезе на пазара серийно с отопление на седалките, отопление на вътрешните дръжки на вратите и автоматична “интелигентна” климатична система. От Щутгарт казват още, че можем да очакваме и седалки с Airscarf система, която обгръща врата ви с топъл въздух, когато времето навън е неприветливо, както и с Aircap технология, която ще защитава прическите на шофьора и пасажерите от вятъра.

В официално изявление Ола Калениус, който е член на Управителния съвет на концерна Daimler AG, заявява: “Новият S-Class Cabriolet символизира страстта ни към индивидуалната и ексклузивна мобилност, която споделяме с нашите клиенти. След 44 години имаме щастието отново да предложим на приятелите на марката открит вариант на S-Class”.

Виж обяви за употребявани модели на Mercedes S-Class  при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *