McLaren показа още по-ексклузивен P1

McLaren показа още по-ексклузивен P1 - AutoCredit.bg

Колата е дело на отдела за специални разработки на британската компания

McLaren представи нова, силно модифицирана версия на хиперавтомобила P1. Тя е дело на отдела, занимаващ се със специалните разработки на британската компания и идва да ни подсети, че производството на планираните 375 бройки McLaren P1 върви към своя край в идните седмици.

Най-общо казано, McLaren P1 MSO (McLaren Special Operations) представлява индивидуализирана версия на и без това специалния автомобил. Обикновени варианти като този след години са много по-ценени от колекционерите и са по-скъпи от “обикновените”.

Разликите спрямо нормалния P1 се крият в ексклузивния екстериорен цвят Deep Purple, който мени своя нюанс от лилаво към черно в зависимост от ъгъла на осветяване. Основният цвят е комбиниран с елементи, покрити с ярко оранжева боя Volcano Orange. Същият цвят е използван и за бродериите “P1” на подглавниците в интериора.

Само преди няколко седмици MSO представи друга специална версия на P1, чието купе разкриваше небоядисани карбонови панели, съчетани отново с оранжеви детайли. На предстоящото изложение във Франкфурт англичаните планират представянето на две подобни коли, но този път базирани на модела 570S. На същия автосалон ще бъде показан и лимитирания 650S Coupe Le Mans.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *