7 “нови” автомобила с цена под 15 000 лв.

title-img

За „нови” приемаме малко използвани автомобили на няколко години

Всяко ново начало е свързано с големи планове и очаквания. За много от нас началото на 2015 г. е повод не просто да тръгнем на фитнес, но и да сменим автомобила си с по-нов, сигурен и икономичен модел. Една от основните тайни на пазара е, че веднъж излязъл от шоурума, новият автомобил се обезценява за секунди. Ето защо решихме да не се ограничаваме единствено до чисто новите екземпляри, а да приемем, че автомобил на 2-3 години и по-малко от 30 000 км пробег продължава да бъде нов. За горна граница приехме сумата от 15 000 лв. Ето ги и седемте коли, които попаднаха в класацията.

Hyundai i20

Hyundai i20

Само преди няколко години корейското автомобилостроене не бе особено ценено в България. Меко казано. В последно време обаче компании като Hyundai и Kia предлагат доста конкурентоспособни автомобили на приятна цена. Като Hyundai i20 например, който може да бъде открит за около 14 000 лв. Става въпрос за автомобил, произведен в края на 2013 г., изминал по-малко от 10 000 км.

Виж обяви за Hyundai i20 от 11 500 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Dacia Sandero

Dacia Sandero

Отново класически хечбек. За разлика от i20, Dacia Sandero не може да се похвали нито с интересен дизайн, нито с качествен интериор. За сметка на това обаче, хората, избрали Dacia, са особено доволни от ниската цена, солидната механика на Renault, която се крие под купето, както и ниските цени на следпродажбеното обслужване.

Виж обяви за Dacia Sandero от 8900 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Skoda Citigo

Dacia Sandero

Микроавтомобил, който само на теория може да побере четирима. По-реалистично е да смятаме, че може да превозва двама и тяхното дете. Но къде ще поставите детската количка? Историята мълчи. Плюсовете на Citigo и неговия близнак Volkswagen Up са, че тези колички имат малки и икономични двигатели, които осигуряват достатъчно мощност за придвижването на скромното купе. Недостатъците са, че оборудването не е особено богато, но все пак предлага всичко необходимо.

Виж обяви за Skoda Citigo от 13900 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Honda Jazz

Honda Jazz

Honda Jazz не е от най-красивите автомобили, но е известна със своя практичен интериор и издръжлива механика, за което е виновно типичното японско автомобилостроене. Таванът е висок, което улеснява влизането и излизането от интериора, както и поставянето на малко дете в столче на втория ред седалки.

Виж обяви за Honda Jazz от 13900 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Chevrolet Orlando

Chevrolet Orlando

За някои хора на света не съществува по-добър автомобил от кросоувъра. Като този Chevrolet Orlando, който ще ти позволи да превозиш себе си и шестима приятели до някоя планинска хижа, да гледаш останалите шофьори от високо, както и да натовариш цял хладилник. Orlando е леко скучно, леко бавно и леко поклащащо се по завоите, но пък е доста практично. А и можеш да си купиш почти чисто нов модел за около 14 000 лева, което е повече от изкушаващо.

Виж обяви за Chevrolet Orlando от 14000 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Great Wall Voleex C10

Great Wall Voleex C10

Eдин доста противоречив градски хечбек, който доскоро се сглобяваше в България. Противоречив е, защото е доста изгоден, но покрай ниската цена на самата кола и допълнителното й оборудване тихичко се прокрадват някои недостатъци. Материалите в интериора не са от най-качествените, окачването не е от най-добрите, а ако можеха да говорят, двигателите учтиво биха поискали поне десет „коня” в повече. Все пак не бива да забравяме, че на пазара има модели с цена от 13 000 лв., които са в гаранция до 2017 г. Понякога компромисите в името на финансовата сигурност не са чак толкова лошо нещо.

Виж обяви за Great Wall Voleex C10 от 10 000 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Renault Kangoo

Renault Kangoo

Интересното е, че в ценовия диапазон до 15 000 лв. попадат и някои лекотоварни машини. Като Renault Kangoo от 2012 г., изминало по-малко от 4000 км, което се продава за 13 000 лв. Уловката е, че цената е без ДДС, но е факт, че повечето хора, които биха се заинтересовали от подобен автомобил, са собственици на фирма, която им позволява да ползват данъчен кредит.

Виж обяви за Renault Kangoo от 11 250 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *