5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

Tези коли ще пронижат със сноп слънчеви лъчи и най-коравосърдечната душа

Ако трябва да сме честни, колите, които ще видите по-долу, не стават за много неща. Те имат слаб двигател, малък багажник, шумен интериор и скъпи, специфични части. Това обаче, с което тези коли могат да се похвалят, все по-трудно се открива в останалите автомобили. Те са забавни и ще те карат да се усмихваш! А какво повече му трябва на човек през лятото, когато е на море – един малък кабриолет, много слънце и добро настроение…както и кола, с която да отиде до морето, където е паркиран кабриолета. Това са 5 страхотни малки колички със сгъваем покрив, които можете да откриете за по-малко от 6000 лева.

Nissan Micra C+C

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

Третото поколение на Nissan Micra, произвеждано между 2002-а и 2010-а година, е доста тъжен автомобил. Но не заради качествата си, а заради начина, по който хората масово се отнасят към него. Мнозина го смятат за определено грозен и женствен модел, а Ричард Хамънд от Top Gear дори караше кабрио версията с хартиен плик на главата, за да не го разпознае никой в нея. Ако се абстрахираме от всички тези предразсъдъци, Nissan Micra C+C e забавен и интересен на външен вид автомобил, който прилича на опулен скакалец. Достатъчно евтин е, за да не ви притеснява праха и пясъка в интериора, но е достатъчно издръжлив, за да ви служи вярно в морски приключения поне няколко сезона.

Виж обяви за Nissan Micra C+C от 5650 лв.. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Peugeot 206 CC

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

Всички знаем що за автомобил е Peugeot 206. Именно с тази кола французите поеха по нов дизайнерски път. От нея бяха продадени милиони бройки, като и до днес 206 продължава да е ежедневното возило на много хора. Често обаче, говорейки за Peugeot 206, забравяме за приятната кабрио версия. Подобно на Micra-та и тази кола има твърд сгъваем покрив, който взима най-доброто от двата свята – здраво и добре обезшумено купе, както и слънце и звезди над главата, когато покривът е сгънат. Цената е още по-ниска и у нас моделът може да се намери за около 3000 лева. Морски емоции, здравейте!

Виж обяви за Peugeot 206 CC от 2900 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Smart ForTwo Cabrio

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

Ако горните два автомобила ставаха за посещение на цивилизован къмпинг, Smart ForTwo Cabrio е подходящ за почитателите на застроените комплекси. Всички знаем колко “забавна” е играта на котка и мишка с “паяка”. Ако притежавате този Smart, ще разполагате с кабрио, което е една идея по-лесно за укриване от злата машина, която иска да ви репатрира. Освен това е икономичен, освен това може да бъде складиран в гаража на вилата заедно с лодка, надуваеми дюшеци, въдици и всичко необходимо. Лошото е, че няма никакъв багажник дори за плажната топка. Но пък можете да я сложите отгоре и да карате с топка върху вас. Звучи доста забавно.

Виж обяви за Smart ForTwo Cabrio от 3300 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Citroen C3 Pluriel

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

Според някои Citroen C3 Pluriel e много женствен автомобил, според други пък прилича на малко кайманче. Знаем само, че е идеален за хората, които носят със себе си 5 чифта бански с различни цветове, които съчетават с дизайнерски джапанки. Покривът прилича по-скоро на гигантски шибедах – отваря се с дърпане назад. Един от добрите съвети при покупка на такъв автомобил е винаги да носите бутилка с вода, за да го полеете и да видите дали някъде в интериора капе. Макар че на морето едва ли някой би се разсърдил, ако изведнъж стане леко мокър.

Виж обяви за Citroen C3 Pluriel от 2800 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Opel Tigra Twin Top

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

Още една модна икона. Opel Tigra е hardtop кабриолетче, в което само на теория могат да влязат четирима. Първата Tigra, която не беше кабрио, имаше едно рафтче, което се водеше задна седалка. При следващото поколение, което ви предлагаме, това рафтче го няма. И добре че, понеже то не вършеше никаква реална работа. От гледна точка на механиката и компромиса между цена и качество, това може би е най-разумният избор. От гледна точка на забавлението – едва ли.

Виж обяви за Opel Tigra Twin Top от 5300 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

AutoCrеdit – така вече се кара!

Един коментар

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *