5 кабриолета с 4-местен интериор, за които няма да се сетите

5 кабриолета с AutoCredit.bg

Те са интересни и необичайни, а в свободното си време могат да поберат цялото ви семейство. С доста компромиси.

В сезона на кабриолетите сме. През лятото всеки от нас би предпочел да шофира под открито небе, да се радва на слънцето и да чува птичките наоколо. Колкото и недостатъци да имат, автомобилите със сгъваем покрив предлагат несравнима атмосфера, която има силата да промени всяко скучно на пръв поглед пътуване. Наскоро ви предложихме пет симпатични малки кабриолета, с които ще бъдете хит на морето. Сега ви предлагаме 5 открити автомобила, които някак си могат да поберат цялото ви семейство. Според производителите тези коли побират двама възрастни и две деца, но въпреки това не забравят да бъдат забавни. Умишлено сме пренебрегнали очевидните избори от трите германски колоса – Audi, BMW и Mercedes. Eй така, в името на разнообразието. За горна ценова граница избрахме 15 000 лева.

MINI Cooper Cabriolet

5 кабриолета с AutoCredit.bg

5 кабриолета с AutoCredit.bg

Когато споменем името на модела Mini Cooper, веднага се сещаме за малкото, пъргаво и симпатично купе, което свързваме с картинг усещане зад волана и хоризонтална линия на покрива. Един от необичайните избори обаче остава Mini Cooper Cabriolet, с който получавате същите неща, но с опцията да сгънете мекия покрив и да се порадвате на времето. Факт е, че този автомобил е скъп, също така е факт, че децата ви трябва да са доста слабички, за да се поберат отзад. Не е лъжа и че багажникът е доста малък. Но въпреки всичко, MINI Cooper Cabriolet e един от най-забавните автомобили, които можете да притежавате.

Виж обяви за MINI Cooper Cabriolet от 12 999 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Renault Megane CC

5 кабриолета с AutoCredit.bg

5 кабриолета с AutoCredit.bg

Разликите между второто поколение на Renault Megane CC и горното MINI са неизброими. Френската машина е значително по-голяма и практична, багажникът е по-обемен, а сгъваемият покрив е твърд. Последното означава, че ще се радвате на най-доброто от двата свята – сигурността, тишината и комфорта на затворените автомобили и чара на това да пътуваш под открито небе и да усещаш аромата на всеки завой по китния планински път. И всичко това на цени от малко над 5000 лева за версия с 2.0-литров бензинов двигател. Звучи като добра сделка.

Виж обяви за Renault Megane CC от 5200 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Mitsubishi Colt CZC

5 кабриолета с AutoCredit.bg

5 кабриолета с AutoCredit.bg

Ако някой ви каже, че Mitsubishi предлага симпатичен малък кабриолет, вероятността да му се изсмеете е голяма. В последните години японската компания създава предимно скучни коли, както на външен вид, така и като поведение. Не като такъв бихме класифицирали малкия Colt CZC, който поне в нашата класация е по-евтината алтернатива на Mini Cooper Cabrio. Colt CZC е свеж, интересен и доста по-евтин от именития си колега. Освен това се предлага с 1.5-литров турбо двигател. Освен това има твърд покрив.

Виж обяви за Mitsubishi Colt CZC от 6999 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Saab 9-3 Cabriolet

5 кабриолета с AutoCredit.bg

5 кабриолета с AutoCredit.bg

Шведската компания Saab от години има традиции в производството на кабриолети. Eдин от най-популярните модели е 9-3 Cabriolet, който има елегантна линия и се слави с характерния студен шведски стил, с който са известни и затворените модели на компанията. Известен е със своята издръжливост и качество на изработката, но ако нещо се счупи, то обикновено е скъпо. Първото поколение на модела, произвеждано между 1998 г. и 2002 г. може да бъде открито у нас за по-малко от 4000 лв., като за цената получавате задължителния за всеки Saab кожен салон и доста екстри.

Виж обяви за Saab 9-3 Cabriolet от 3700 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Opel Astra TwinTop

5 кабриолета с AutoCredit.bg

5 кабриолета с AutoCredit.bg

Има хора, които никога не биха се сетили, че Astra се предлага в кабриолет версия. Истината обаче е, че този модел не е за подценяване. TwinTop се явява като алтернатива на Megane CC в нашата класация. Той е базиран на Astra H и има твърд сгъваем покрив. Тези коли имат леко мудни, но за сметка на това доста здрави двигатели. Интериорът пък е качествено сглобен и рядко може да попаднете на кола със захабени седалки или изтъркан волан. Моделът излиза през 2006 г. и може да бъде открит както с бензинов, така и с мощен и икономичен турбодизелов двигател. За хората, които предпочитат по-лекия и чаровен мек сгъваем покрив, или пък за тези, които харесват Astra TwinTop, но не разполагат с 10 000 лв., пазарът на употребявани автомобили предлага голям избор от коли от предишното G поколение на модела.

Виж обяви за Opel Astra TwinTop от 10 500 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *