5 интересни Audi-та под 9000 лв., за които няма да се сетитe

audi- та под 9000 лв.

Загърбваме очевидният избор и се спираме на някои от най-интригуващите модели от Инголщад

В миналото Audi никога не се е славела като особено атрактивна компания. Колите от Инголщад бяха скучни и еднакви, като общо взето се различаваха само по своя размер. Вече е друго. Факт е, че германците отново водят политика по уеднаквяване на дизайнерския език на всички свои модели, но също така е факт, че гамата им се разрасна неимоверно. Все пак клиентите продължават да залагат основно на познатите, класически модели. Ние, от друга страна, обръщаме внимание на сравнително по-непопулярните. Това са 5-те модела на Audi до 9000 лв., за които няма да се сетите.

Audi A4 Cabriolet

Audi A4 Cabriolet с AutoCredit.bg

Audi A4 Cabriolet с AutoCredit.bg

Audi A4 е очевидният избор за всеки, обмислящ покупката на модел от марката. То е стабилно, практично, скучно, а частите втора употреба могат да бъдат открити на всеки ъгъл. Но кой се сеща за версията с мек сгъваем покрив? Ползвате се от всички добродетели на модела, а междувременно се радвате на звездите и слънцето, докато карате. Освен това интериорът побира четирима

Виж обяви за Audi A4 Cabriolet от 8000 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Audi TT

Audi TT с AutoCredit.bg

Audi TT с AutoCredit.bg

Кой ли някога е подозирал, че Audi ще направят двуместно спортно купе, което ще изглежда еднакво отпред и отзад? Разбира се, става въпрос за първото поколение на TT, което се предлага с класическия за VW Group от първите години на 21-и век 1.8-литров турбо бензинов двигател. Кожа, ниска стойка, интересен дизайн, четири задвижващи колела и добре познати от други модели на концерна технологии.

Виж обяви за Audi TT от 4000 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Audi A2

Audi A2 с AutoCredit.bg

Audi A2 с AutoCredit.bg

Признаваме, че решението да си купите A2 е малко спорно., но това означава, че е интересно. Преди появата на А1 това беше най-малкият модел на германската компания. Представлява нещо средно между градски хечбек и миниатюрен ван. За да налеете вода в чистачките, трябва да демонтирате предната решетка, която се държи от специални щипки. Ако пък се наложи по-сериозна интервенция по мотора, целият преден капак се отстранява. Не е много практично, но за сметка на това е интересно като концепция.

Виж обяви за Audi A2 от 3800 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Audi Allroad

Audi Allroad с AutoCredit.bg

Audi Allroad с AutoCredit.bg

Първоначално Allroad беше базиран само на Audi A6 комби. За разлика от него обаче, моделът предлага по-висока проходимост и по-мачовско излъчване. Останалото е идентично с предлаганото от класическия модел – доста екстри, мощни бензинови и дизелови двигатели, както и автоматична трансмисия, която обезателно трябва да се прегледа, преди да бъде купен автомобилът. Ремонтът на тези скоростни кутии може да бъде много скъп.

Виж обяви за Audi Allroad от 6500 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Audi S3

Audi S3 с AutoCredit.bg

Audi S3 с AutoCredit.bg

Хечбекът Audi A3 е другият бестселър на германската компания. Често обаче, другите версии на колата така и не получават вниманието, което заслужават. Например първото S3, което е Audi TT в цивилни дрехи. И тук задвижването е двойно, и тук технологиите са добре познати и популярни в автомобилните морги и магазините за резервни части. Внимавайте обаче със специфичните за S3 части – оптичен пакет, огледала, салон, джанти и тн. Пълната окомплектовка на такъв модел означава, че впоследствие ще можете да го продадете за по-висока цена.

Виж обяви за Audi S3 от 6199 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *