Защита на личните данни

Лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци.

„НЕТКРЕДИТ“ ООД, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Лъчезар Станчев 3 (Литекс Тауър), ет. 10, с ЕИК 201253421, вписано като администратор на лични данни под идентификационен номер 296487 в електронния регистър на Комисията за защита на личните данни, Ви уведомява, че:

  • Обработва законосъобразно и добросъвестно личните Ви данни.
  • Доколкото никое лице не е задължено да установява отношения с „НЕТКРЕДИТ“ ООД, предоставянето на лични данни на „НЕТКРЕДИТ“ ООД е доброволно. Доколкото „НЕТКРЕДИТ“ ООД е задължено да изпълнява определени нормативни изисквания, отказът от предоставяне на лични данни води до невъзможност за възникване на съответното правоотношение на лицето с „НЕТКРЕДИТ“ ООД.
  • Лицата, чиито данни се обработват от „НЕТКРЕДИТ“ ООД, имат право на достъп и право да поискат коригиране на отнасящите се до тях лични данни, обработвани от „НЕТКРЕДИТ“ ООД. Тези права могат да бъдат упражнени по реда, установен в чл. 29 от ЗЗЛД.
  • Личните Ви данни се обработват и ползват от „НЕТКРЕДИТ“ ООД с оглед законосъобразното осъществяване на дейността му и могат да бъдат предоставени на трети лица само при условията на глава шеста от Закона за защита на личните данни.

Използване на „бисквитки“

„НЕТКРЕДИТ“ ООД използва малки текстови файлове, известни още като „бисквитки“. Основната цел при съхраняването на „бисквитките“ е „НЕТКРЕДИТ“ ООД да има възможност да предоставя по-добри услуги на клиентите си. В случай че продължите да използвате този уебсайт, ние приемаме, че се съгласявате да използвате всички „бисквитки“ на него. Въпреки това, ако промените мнението си, можете да промените Вашите настройки за „бисквитки“ по всяко време.

„Бисквитките“ не могат да бъдат използвани за обработка на лични данни, тъй като не съдържат информация за идентифициране на потребителя. Данните, които се събират от “бисквитките”, се отнасят до дейността на този уебсайт. “Бисквитките” не съдържат вирус и са напълно безопасни, като не могат да повлияят на работата или конфигурацията на Вашия компютър.

„НЕТКРЕДИТ“ ООД използва „бисквитки“ за рекламна дейност от трети страни, като Google AdWords, чиято функцията за ремаркетинг използваме. Целта е рекламната ни комуникация да достигне до хора, които са посетили уебсайта ни, както и да отправим правилното послание към правилните хора. Това включва използването на трети страни, включително Google, чрез които да Ви се показват точните реклами. Това може да бъде под формата на реклама в страницата на Google Search или в дисплейната мрежа на Google. Ние и доставчици трети страни, включително Google, използваме собствени „бисквитки“ и „бисквитки“ на трети страни (като тази на DoubleClick), за да отчитаме как рекламните ни импресии, други употреби на рекламните услуги и взаимодействията с тези рекламни импресии и рекламни услуги са свързани с посещенията на сайта ни. Double Click също така поставя тези „бисквитки“ на Вашето устройство, когато видите наши реклами на други уебсайтове. Използваме „бисквитки“ на Double Click, за да измерим ефективността на нашите рекламни кампании, да ограничим броя пъти за показването на дадена реклама, да запомним посещението Ви в даден уебсайт и да Ви покажем реклами, които подхождат най-добре на Вашите интереси. За подробности вижте.

Имате възможност да се откажете от анонимното съхраняване на Вашата интернет активност от техническите „бисквитки“ на трети лица, като посетите съответната уебстраница на следния линк (моля, имайте предвид, че това ще Ви отведе на друга страница, различна от уебсайта на „НетКредит“ ООД).Също така разполагате с опцията да изключите насочващите/рекламните „бисквитки“ от трети лица всеки път, когато видите реклама, която е пригодена за Вас.

„НЕТКРЕДИТ“ ООД използва рекламни „бисквитки“ с функция ремаркетинг на трети страни, като социалната мрежа Facebook. Те се използват, за да ограничат броя разглеждания на една и съща реклама, както и да засичат обхвата на рекламните кампании и да следят тяхното поведение.
Рекламните „бисквитки“ за Facebook се използват за управляване на рекламната дейност на уебсайта. Рекламните „бисквитки“ се поставят от трети страни и могат да бъдат постоянни или временни.

Ние нямаме контрол над „бисквитки“ на трети страни. Моля, посетете уебсайта на Facebook, за да научите повече за тези „бисквитки“ и за това как да ги управлявате. „Бисквитки“ на трети страни могат да бъдат блокирани чрез настройките на Вашия браузър (вижте функцията „Помощ“).

„НЕТКРЕДИТ“ ООД използва „бисквитки“ на Google Анализ, които са аналитични „бисквитки“. Благодарение на тях събираме анонимна информация за това как посетителите използват уебсайта ни. Те ни предоставят информация за времето и продължителността на ползване на уебсайта ни, както и за начина, по който посетителите навигират в него. Информацията е анонимна и не съдържа никакви лични данни. „НЕТКРЕДИТ“ ООД използва „бисквитки“ чрез платформата на Google Анализ и за събиране на демографски и базирани на интереси статистически данни, като отчетите (отчетите за ефективността по демографски признак и интереси) са обобщени и не идентифицират индивидуалния потребител.

Информацията, събрана от „бисквитки“ на Google Анализ на нашия уебсайт се прехвърля и съхранява в сървъри на Google в съответствие с политиката за поверителност на Google.
За повече информация относно Google Анализ, моля кликнете върху следния линк (моля, имайте предвид, че това ще Ви отведе на друга страница, различна от уебсайта на „НетКредит“ ООД).

Можете да се откажете от Google Анализ проследяване, като посетите следния линк.