Lamborghini Huracan Spyder свали покрива във Франкфурт

Lamborghini Huracan Spyder свали покрива във Франкфурт

Huracan на Lamborghini е все още свежо попълнение в класа на суперавтомобилите, но за автосалона във Франкфурт, (който тече и в момента) италианците представиха откритата му версия. Така Gallardo Spyder най-накрая получава наследник. И то какъв!

Новата кола разчита на 5,2 литров V10 мотор с мощност от 610 к.с., а 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител предава тягата към 4-те колела. Малкото кабрио на Lambo набира от 0 – 100 км/час за 3,4 сек., като ускорението приключва при достигането на скорост от 323 км/час. Текстилният покрив се прибира и отваря в рамките на 17 секунди, като това може да се случи и по време на движение със скорост не по-висока от 50 км/час.

Трябва да се отбележи, че дизайнерите на Lamborghini далеч не са отрязали покрива на купето, така както биха отворили консервена кутия. Линията на покрива е преработена, за да се подобри естетиката, както и да се оптимизира обтичането около седалките. Искрено се надяваме новия Huracan Spyder също да предлага задно стъкло, което може да се сваля, така че да си пуснеш саундтрака на двигателя зад гърба ти.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *