Audi показа обновеното Q3

Q3 front

Компактният джип пристига с козметични промени и по-чисти двигатели

Audi показа снимки на освеженото Q3 и на неговата спортна версия RS Q3. Моделите са получили дребни промени по външния вид, както и по-чисти двигатели. Сред нововъведенията се забелязват нови предни и задни светлини с LED габарити, серийни ксенонови фарове и възможност за изцяло LED осветление, което се предлага срещу доплащане.

Q3

Фейслифтът на Audi Q3 ще бъде оборудван с три бензинови и три дизелови агрегата с работен обем от 1.4 до 2.0 литра и мощност между 120 к.с. и 220 к.с. Всички те ще отговарят на Евро 6 стандарта, като от компанията уверяват, че двигателната гама е усъвършенствана и средните нива на въглеродните емисии са редуцирани с 17%.

RS Q3 back

RS Q3

Перлата в короната – RS Q3 – продължава да използва 2.5-литровия бензинов 5-цилиндров двигател на Audi, но тук той е с 30 к.с. и 30 Нм по-потентен. Мощността му вече достига 340 к.с. и 450 Нм максимален въртящ момент. Фейслифтът на Audi Q3 ще излезе на пазара в идните месеци с цени от  29 600 евро в Германия за стандартната версия и 56 600 евро за тази с RS обозначение.

RS Q3 interior

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *