6 луди коли, с които да закараш детето до училище на първия учебен ден

title-img

Лятото е на привършване, което ни връща към стандартните ритуали, включително транспорт на децата към училище и извънкласните им занимания. По тази причина спретнахме класация на най-лудите 6 автомобила, с които да закараш детето до училище (поне) на първия учебен ден.

Bismoto Honda Odyssey

bisimoto-honda-odyssey

Тя има двойно турбо и 1029 к.с. Повече от Bugatti Veyron, но за разлика от него е с ръчни скорости. Всичко това е гарнирано с огромен интеркулер, който заменя предрадиаторната решетка. И има 7 места, така че да събере детето и неговите приятели. Този миниван от Honda e тунингован от Bisimoto, които са известни с едно от най-бруталните турбо Porsche 911, създавани някога. Така, че миниванът от това ателие със сигурност си струва.

Mercedes-Benz G63 6×6 AMG

Mercedes-Benz-G63-AMG-6x6

Не са много колите, които правят заявка, подобна на G63 6×6. И ако случайно детето ти пътува към частното си училище с G550, тази кола вдига летвата две идеи по-високо. Няма ученик, който да не я гледа с възхита заради размерите, мощността и … размерите. За съжаление G63 6×6 се прави на ръка в ограничени бройки и освен, ако нямаш петролен кладенец в двора на бащината си къща, едва ли ще можеш да я получиш. Но ако случаят е такъв, всяко дете ще се зарадва да стартира учебната година именно с нея.

Renault Espace F1

renault-espace-f1

Французите от Renault продават предимно пластмасови коли, но пък са завинаги в сърцата ни с машини като тази. Espace F1 е странно съчетание между семеен ван и болид от Формула 1. Двигателят му е атмосферен V10 с 800 к.с. (старата школа), стратегически позициониран в средата на кокпита. Тънка пластмаса е единственото, което разделя ученическите уши от неистовия му рев. Макар и миниван, този автомобил настанява не повече от 4-ма, но пък седалките са карбонови корита. Ето това е състезателен дух за първия учебен ден.

Mercedes-Benz Unimog 6×6 Bus

mercedes-benz-unimog-bus

Днешните училищни автобуси друсат повече от необходимото, този също. Но за разлика от тях, той може да се превърне в истинска класна стая. В която да се преподават уроци по оцеляване и превземане. Unimog е легендарна машина, която може да мине по транссибирската магистрала, както и по всеки затворен от свлачище български път.

Plymouth Prowler

Plymouth-Prowl-

Сещаме се за кабриолетите, когато дойде пролетта, но те са най-удобни за каране през късното лято и ранната есен. Слънцето вече не е толкова ярко, дъждовете са рядкост, но пък все още е достатъчно топло, за да пуснеш вятъра близо до себе си. Prowler е по детски забележима и впечатляваща кола, която разчита на V6 двигател от Chrysler. За съжаление се е произвеждала само с 4-степенен автоматик, което до голяма степен убива удоволствието. Но пък децата няма как да разберат това.

Marauder

marauder

Това е детска играчка в реални размери. Нещо голямо, нещо внушително и може да мачка. Всеки ученик, който се появи с тази кола в първия учебен ден си гарантира недосегаемост от всичко и всички. Появата с Marauder води до всички предпоставки да предпази родителите от ангажиращи учителски коментари, а шестиците да завалят като пролетен дъжд.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *