5 вана за пътуващи музиканти до 5000 лв.

5 вана за пътуващи музиканти до 5000 лв. - AutoCredit.bg

Групарският начин на живот е свързан с много пътуване, за което трябва правилен автомобил

Понякога функционалността в автомобилите е по-важна от всичко останало. Разбира се,  трябва да има и стил, но в някои моменти е важно просто да можеш да поставиш чашата си с кафе на сигурно и практично място. Точно такива изисквания имат гаражните рок банди, които пътуват много, обичат да се забавляват и често единственият буден е шофьорът. Представяме ви 5 вана, които (предполага сe) ще поберат всички музикални инструменти плюс хората, които свирят на тях.

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan - AutoCredit.bg

Volkswagen Multivan – AutoCredit.bg

Ако има нещо сигурно, това е, че Volkswagen Multivan е един от най-удобните ванове, подходящи за дълги пътувания. Той е функционален, има въртящи се седалки, чието разположение може да се променя според съответните нужди на екипажа. Едва ли има сет барабани, който не би се побрал отзад, а всичко това е гарнирано с икономични дизелови двигатели и пословичната за Volkswagen издръжливост.

Виж обяви за VW Multivan от 4400 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Ford Galaxy

Ford Galaxy - AutoCredit.bg

Ford Galaxy – AutoCredit.bg

Galaxy е значително по-малък от Multivan, но това го прави по-пъргав и ефикасен при пътуване на дълги разстояния. Вторият ред седалки е с три индивидуални кресла, които могат да се регулират независимо една от друга. Ако групата ви си пада по по-нестандартно звучене и един от инструментите е контрабас например, можете да отстраните едната странична задна седалка и да го складирате на сигурно в легнало положение, без да жертвате двете други места за сядане.

Виж обяви за Ford Galaxy от 1400 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Renault Espace

Renault Espace - AutoCredit.bg

Renault Espace – AutoCredit.bg

Espace се предлага в къса и дълга версия, като дългата се казва Grand Espace. Това е хубаво, защото всеки би намерил нещо за себе си, ако е заклет фен на Renault. Ние харесваме повече късия Еspace, защото е по-удобен за паркиране и по-маневрен, но от друга страна събира по-малко хора и багаж. Да не забравяме, че това е и един от моделите, които бетонира Renault на едно от лидерските места сред производителите на ванове.

Виж обяви за Renault Espace от 1300 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Chrysler Grand Voyager

Chrysler Grand Voyager - AutoCredit.bg

Chrysler Grand Voyager – AutoCredit.bg

Няма съмнение, че повечето рок групи държат на имиджа си. За разлика от първите три коли в днешната класация, Chrysler Grand Voyager изразява позиция дори с външния си вид. Той е намръщен, издължен и тъмните стъкла му отиват. Това в случаите, когато фенската база нарасне и се появят папараци.

Виж обяви за Chrysler Grand Voyager от 2400 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Mercedes Vito

Mercedes Vito - AutoCredit.bg

Mercedes Vito – AutoCredit.bg

Казаното за Grand Voyager до голяма степен важи и за Mercedes Vito, но не толкова по отношение на дизайна, а чисто имиджово. Това е Mercedes и никой не може да оспори качествата му, колкото и да не харесва марката. Удобен е като Multivan, но е по-скъп и хонорарът на групата трябва да е по-висок, за да може същата да си позволи сервизирането му.

Виж обяви за Mercedes Vito от 2990 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Един коментар

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *