5 първи коли на градското момиче с цена под 5000 лв

title-img

Ако ви трябва автомобил на момента, но не искате посредственост, погледнете следните предложения

Да си модерно момиче е трудна работа. Всичко във външния вид трябва да е съобразено с актуалните тенденции, а цената винаги трябва да е разумна. От самото си създаване, автомобилът е нещо много повече от средство за придвижване от точка А до точка Б. Точно заради това предлагаме 5 модела, които ще удовлетворят вкусовете на всяко модерно градско момиче, което току-що е взело книжка, без да се нуждае от външна финансова подкрепа.

Renault Twingo

Renault-Twingo-1

коли с цена под 5000 лв

Помните ли рекламата на първото Twingo? Онази със спрейовете и интериора, който променяше облика си в зависимост от външния цвят на колата? Е, същото дизайнерско решение в момента може да бъде ваше на скандално ниска цена. Поддръжката на подобен автомобил е скромна, а външният му вид – изпълнен с характер. Та кой не би искал просторен интериор, икономичен двигател, много цвят и опулена физиономия, която сякаш ще заговори. На косъм в ценовия ни диапазон се вмъква и следващото поколение на модела, като автомобил от 2009 г. може да бъде купен за малко под 5000 лв.

Виж обяви за Renault Twingo от 1000 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Ford Ka

коли с цена под 5000 лв

коли с цена под 5000 лв

При излизането си на пазара този автомобил бе намразен от мнозина. Същите хулеха външния му вид и го определяха като откровено грозен. Истината е обаче, че първата Ka стана любим модел на стотици хиляди жени, които откриха тонове характер в скромния градски модел на Ford. Сега имате шанс да се сдобиете с него на повече от достъпна цена. Все пак бихме препоръчали моделите с брони, боядисани в цвета на купето. Другите са доста ретро.

Виж обяви за Ford Ka от 1000 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Citroen C2

коли с цена под 5000 лв

коли с цена под 5000 лв

Този модел е ръбат и недодялан, но има скрит коз. Участвал е в рали шампионати и се предлага в модификации със спортен дух – VTS и VTR. C2 носи в себе си част от класическата за Citroen лудост и може да бъде открит с ярък оранжев интериор, който внася нотка настроение в деня на всяко градско момиче. За тези, които пътуват много извън града, на разположение е 1.4-литров турбодизелов двигател, който харчи колкото средностатистическа китайска запалка.

Виж обяви за Citroen C2 от 3250 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit

Daihatsu Cuore

коли с цена под 5000 лв

коли с цена под 5000 лв

Доста смел, но не и неоправдан избор. Градските момичета винаги влагат доза индивидуалност в покупките си. Затова съветваме да не пропускате Daihatsu Cuore. Автомобил, произведен през 2005 г., с лекота може да бъде открит за около 3000 лв., което само по себе си е впечатляващо. За парите си ще получите дискретен японски чар отвън, малко скучен, но здрав и практичен интериор, както и солиден компактен двигател с около 60 к.с. Какво повече е нужно за посещението на поредния мол?

Виж обяви за Daihatsu Cuore от 1200 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Volkswagen New Beetle

коли с цена под 5000 лв
коли с цена под 5000 лв

Излишно е дори да споменаваме що за бранд е Beetle и какво означава той за цяло едно поколение хипари. Ако имаш рошава коса, пъстри очи, обичаш да носиш лента с цветчета на челото си и туника със същия десен, Beetle е точно за теб. Пък било то и New. Автомобилът се опита да повтори успеха на класическата “костенурка”, не успя, но все пак остави трайна следа в автомобилната индустрия. Предлага се с бензинови и дизелови двигатели, като често на българския пазар се срещат и модели с газова уредба. Евтино, модерно и разумно решение.

Виж обяви за Volkswagen New Beetle от 3000 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *