5 подаръка, които ще зарадват всеки фен на автомобилите

5 подаръка с AutoCredit.bg

Вече сме в това време на годината, когато трескаво обмисляме и пазаруваме подаръци за хората до нас. Блогът на Autocredit се включва с 5 предложения, подбрани специално за тези, които обожават колите. Не претендираме за изчерпателност и по тази причина коментарите са отворени.

Самоучастие за Autocredit // 2000 лв.

5 подаръка с AutoCredit.bg

5 подаръка с AutoCredit.bg

Всички искаме по-нов и по-добър автомобил. Покупката му е лесна и безпроблемна с нашата услуга, но всеки ще се чувства по-добре, ако има малко пари на страна, с които да финансира част от покупката. Сума от 2000 лв. е напълно достатъчно самоучастие за Autocredit за автомобил с цена от 7000 лв. Възможностите в тази посока са много, а такъв подарък е страхотно начало на нещо много хубаво.

Ваучер за подарък от Vilner // 200 лв.

5 подаръка с AutoCredit.bg

5 подаръка с AutoCredit.bg

Момчетата и момичетата от Vilner докосват автомобилите като никой друг. Техните проекти за персонализация намират място в световните специализирани медии, а ние в България им се радваме. Срещу ваучер от 200 лв., те биха могли да зарадват всеки с чифт цветни колани или пък с обличане на волан в естествена кожа. Възможностите са безкрайни, но за сметка на това – вълнуващи!

Автомобилен постер // $50

5 подаръка с AutoCredit.bg

5 подаръка с AutoCredit.bg

Технологиите ни превземат незабележимо и то дотолкова, че изкуството на автомобилния плакат да замре някъде в средата на 90-те години. Днес списанията не предлагат плакати, а автомобилните вестници вече изчезнаха. За сметка на това, съществуват много художници, дизайнери и илюстратори, които създават автомобилно изкуство. И ни дават възможност да имаме истинско Ferrari, макар и на стената. Цените на добрите артпринтове, които са нещо средно между плакат и произведение на изкуството се колебаят около $50 и всеки цент от тях си струва. Такъв може да се открие в електронните магазини на Society6, Simply Petrol и Petrolified.

Билет за Ф1 на пистата Монца // €140

5 подаръка с AutoCredit.bg

5 подаръка с AutoCredit.bg

Всеки фен на автомобилите трябва да посети, поне веднъж, състезание от Ф1. Жалко, че атмосферните двигатели и истеричния им писък вече са в миналото, но спектакълът винаги е гарантиран. С отпадането на Istanbul от календара, нямаме състезания на няколко часа път с кола, но пък стартът за Голямата награда на Италия, който се провежда на пистата Монца е чудесен вариант. В момента можете да купите билети с 15% отстъпка на стойност от €140, които включват пропуск за целия състезателен уикенд.

Сглобяем автомобилен модел в мащаб 1:24 // 50 лв.

5 подаръка с AutoCredit.bg

5 подаръка с AutoCredit.bg

„Млад конструктор“ отдавна не съществува, но пък имаме достъп до страхотните сглобяеми модели на Revell. Доста по-достъпни и доста по-коректни от Lego, Revell предлагат кутия пълна с пластмасови парчета, които могат да се превърнат в страхотен модел в мащаб по избор. Мисли за него като за триизмерен пъзел, който ще заживее само, ако му отделиш време и внимание. Търпението и точната ръка са необходимо условие за добър резултат, като цената му е съвсем приемлива – за 50 лв. може да се купи нещо добро в мащаб 1:24, има и по-бюджетни предложения в по-малък мащаб. Могат да се поръчат и от store.bg.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *