5 огромни комбита за под 5 хил. лв.

Kомбита за под 5 хил. лв. с AutoCredit.bg

И нито едно от тях не е Passat! Истината е, че комбитата могат да бъдат страхотни работни коне, които в същото време да пренесат покъщнината и семейството ти докъдето пожелаеш. И то в учудващ комфорт. Потърсихме няколко модела, които ни се виждат изгодни и си ги пожелахме да бъдат с по-голям багажен обем от любимия на (почти) всички българи VW Passat. Ето и 5-те комбита за под 5 хил. лв.:

Citroen C5

Kомбита за под 5 хил. лв. с AutoCredit.bg

Kомбита за под 5 хил. лв. с AutoCredit.bg

Стартираме с изненадващ избор в лицето на С5. Той е относително грозноват и пластмасов, но пък радва с огромен вътрешен обем и с хидроактивно окачване на Citroen, което снижава колата при магистрални скорости и я вдига ако бъде натоварена. Дизелите HDi са предпочитаната опция, като препоръката е за 2,2 HDi. Багажникът на тази кола побира внушителните 563 л., а ако свалите задните седалки ще получите товарен обем от 1658 литра. Освен това, цените на С5 са истински ниски и можете бързо да попаднете на изгодна сделка.

Виж обяви за Citroen C5 Break от 1900 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Mercedes E-class

Kомбита за под 5 хил. лв. с AutoCredit.bg

Kомбита за под 5 хил. лв. с AutoCredit.bg

W210 не блести с естетика и е сред малкото Benz продукти, конструирани с известни компромиси. Но това не се отнася за вътрешното пространство. Тази Е-класа е огромна, а комби версията е била използвана и като донор за производството на линейки. Изборът от двигатели е огромен, като препоръчителни са CDI дизелите с работен обем от 2,2 или 2,7 литра. За по-амбициозните съществува и Е320 CDI с близо 200 к.с., който се движи нумолимо като парен чук. Обемът на багажника възлиза на внушителните 600 литра, свалянето на задните седалки ги увеличава до 1975. Освен това има и 7-местни версии.

Виж обяви за Mercedes-Benz E-Class комби от 2950 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Volvo V70

Kомбита за под 5 хил. лв. с AutoCredit.bg

Kомбита за под 5 хил. лв. с AutoCredit.bg

Шведите умеят да правят комбита и V70 не е изключение. Освен със скандинавски дизайн и шведска стомана, тази кола пелечи точки с практичността си. Задните седалки се движат на релса, за да осигурят повече място в багажника или повече комфорт на пътниците отзад. Има специална жабка за ръкавици (разбира се), масичка за задните седалки и специално отделение за химикалка. Нищо особено, но пък безкрайно удобно. V70 е достъпен, както само с предно предаване, така и като 4х4. Изборът на двигатели е огромен и всички те са 5-цилиндрови, като V70 се е продавал успешно с фабрична метанова или газова уредба. Обемът на багажника е 575 литра.

Виж обяви за Volvo V70 от 2999 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Ford Mondeo

Kомбита за под 5 хил. лв. с AutoCredit.bg

Kомбита за под 5 хил. лв. с AutoCredit.bg

Второто поколение на Mondeo е характерно с отлично поведение на пътя, доста по-добър интериор и нови за времето си Duratec двигатели. 1,8 и 2-литровия двигатели от първите години на производство трябва да бъдат избягвани, тъй като пластмасовия клапан на всмукателния колектор може да се отчупи и да попадне в цилиндрите. След 2002 г. проблемът е решен, но въпреки това дизеловите опции са по-интересни и те са с мощност между 90 и 155 к.с. На когото му се струват малко може да се озърта за ST версията с 223 к.с., произведени от 3 литров V6 бензинов мотор. Обемът на багажника е 540 литра, свалянето на задните седалки ги увеличава до 1700.

Виж обяви за Ford Mondeo от 1999 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Honda Accord

Kомбита за под 5 хил. лв. с AutoCredit.bg

Kомбита за под 5 хил. лв. с AutoCredit.bg

Accord Tourer поглъща магистралните километри със същия апетит, с който и огромно количество багаж. Относително нова, все така здрава и надеждна, изключително практична и почти без забележки. Всички двигатели са жизнени и приятни за шофиране, но най-доброто предложение е 2,2 CDTi със 140 к.с. Задното окачване е мултилинк, което освен комфорт носи и отлична стабилност на пътя. Задните седалки падат с натискането на бутон и формират съвършено равен под. Обемът на багажника е 576 литра, които се увеличават до 921 литра при свалени седалки.

Виж обяви за Honda Accord Tourer от 4150 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *