5 коли под 4000 лв., които са идеални за риболов

5 коли под 4000 лв., които са идеални за риболов

Те се чувстват добре на магистралата, но нямат нищо против да те закарат и до перфектното място на водоема

След като миналата седмица ви предложихме 5 джипа, които биха зарадвали всеки ловец, днес решихме да обърнем внимание и на рибарите. Те имат колкото сходни, толкова и различни потребности от своите колеги, разчитащи на пушка, вместо на въдица. Рибарите обикновено пътуват доста в търсене на перфектния водоем, а офроуд отсечките рядко са дълги и тежки. Точно заради това те се нуждаят от автомобил, който за предпочитане има 4х4 предаване, но иначе е практичен и удобен за използване по обществената пътна мрежа. Цената също не е за пренебрегване, а ако въпросният автомобил предлага и достатъчно комфорт и екстри, за да може да бъде използван и в ежедневието, рибарят е напълно спечелен. Подбрахме пет такива автомобила, които според нас отговарят на горните изисквания. Отгоре на всичко цената им не надвишава 4000 лв.

Fiat Panda 4×4

5 коли под 4000 лв., които са идеални за риболов

5 коли под 4000 лв., които са идеални за риболов

Да, факт е, че Fiat Panda не е очевидният избор за риболовен излет. Много от вас вероятно ще си кажат, че е твърде малка, а багажникът е нищожен, но това е планинска козичка, която може да се провре навсякъде. А това означава, че ще можете да достигнете до “тайна” локация на язовира или реката, която се е оказала недостъпна за другите колеги. Пък и рибарското оборудване е сгъваемо и реалната нужда от голямо товарно пространство е спорна. Все пак трябва да кажем, че Panda е неподходяща за дълги излети. Отиваш, ловиш и си тръгваш.

Виж обяви за Fiat Panda 4×4 от 1600 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Subaru Impreza Sport Wagon

5 коли под 4000 лв., които са идеални за риболов

5 коли под 4000 лв., които са идеални за риболов

Пълна класика. Imreza е известна с умението си да покорява всякакви терени, така че едва ли има черен път около водоем, който да й се опре. Тази кола е здрава, а и ще ви спечели доста приятели, когато завали дъжд и другите рибари имат нужда от някой с 4х4 задвижване, който да ги измъкне от калта. Добре е автомобилът да е комби, защото товаренето в багажника на седан е по-досадно заради малкия отвор.

Виж обяви за Subaru Impreza Sport Wagon от 1499 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

VW Golf Variant 4×4

ASDxJL-b1VCvjYnS5OuromEYx5iPaw3MpVw6lO6pQgE

Третото и четвъртото поколение на Volkswagen Golf се предлага в комби вариант с 4х4 задвижване. Разбира се, то не може да се сравнява с ефективността на системата за двойно задвижване на Impreza, но е достатъчно, за да те измъкне от куп неприятности.

Тези коли са малко скучни, но за сметка на това са лесни и евтини за поддръжка, така че би трябвало да им отделиш достатъчно внимание. Има ги и в турбодизелов вариант.

Виж обяви за VW Golf Variant 4×4 от 1900 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Suzuki Baleno 4×4

5 коли под 4000 лв., които са идеални за риболов

5 коли под 4000 лв., които са идеални за риболов

Почти всички коли от модела, които се предлагат у нас, са оборудвани с 1.6-литров атмосферен двигател с мощност около 100 к.с. Версиите отново са седан и комби, като отново комбито е по-подходящо, заради големия светъл отвор за товарене на улова и такъмите в багажника. Има и версии с предно предаване за по-непретенциозните.

Виж обяви за Suzuki Baleno 4×4 от 2600 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Dacia Logan MCV

5 коли под 4000 лв., които са идеални за риболов

5 коли под 4000 лв., които са идеални за риболов

Отново нетипичен избор, който попада в класацията ни предимно заради ниската си цена и невръстната си възраст. Тази непретенциозна кола, която ползва шаси и механика на Renault може да се купи за нищожна сума. На българския пазар, модел от 2009 г. струва около 4500 лева, което си е цяла находка, имайки предвид икономичният 1.5-литров турбодизелов двигател и огромния багажник с две отварящи се настрани врати. Недостатък е предното предаване и ниското качество на изпълнение на интериора, но в крайна сметка ниската цена трябва да дойде отнякъде.

Виж обяви за Dacia Logan MCV от 3899 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

AutoCrеdit – така вече се кара!

Един коментар

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *