5 истински джипа за под 15 000 лв.

autocredit.bg-toyota_land_cruiser_90_prado_3-door_2

Всъдеходите, които няма да те е страх да изцапаш, изобщо не са толкова скъпи

В България е пълно с изоставени села и хора, които ценят уединението в двора на китна планинска къща. Какво похубаво от това да се насладиш на почивните дни с приятели, без да се притесняваш, че ако завали, прибирането ти по стръмния черен път ще бъде наймалкото приключение, ако не истинска драма. За целта ти трябва приятел с четири колела, на когото да разчиташ. Време е за истински джипове, а ето ги и нашите предложения с цена под 15 000 лв. Ще ги познаете и по ефективните дизелови двигатели и допълнителния лост за заключване на диференциалите.

Toyota Land Cruiser
Година на производство: 2001
Километри: 155 хил.
Цена: 14 500 лв.

Land Cruiser е синоним за всъдеход. Японската машина може да бъде видяна практически във всяка точка на света и е известна със своята издръжливост, проходимост и непретенциозен характер. Стига да е в добро състояние, Toyota Land Cruiser винаги е добър избор за хората, които имат нужда от допълнителна сигурност при всякакви климатични и пътни условия.

Land Rover Discovery
Година на производство: 2000
Километри: 311 хил.
Цена: 7500 лв.

Друга икона на офроуда. Discovery не е толкова популярен, колкото по-големите Range Rover и Defender, но през годините се доказа като по-евтина и също толкова успешна алтернатива. В бюджет от 15 000 лв. се вмества и по-новото поколение, но моделът от 2000 г. е също толкова проходим и достатъчно грубоват, за да не предизвиква съчувствие, когато попадне в калта. Където му е мястото.

autocredit.bg-land-rover-discovery

Mitsubishi Pajero
Година на производство: 2004
Километри: 200 хил.
Цена: 14 500 лв.

На българския пазар има огромен избор от почти всички поколения на Pajero. Японският джип става популярен след успешната си кампания в Рали Дакар и е известен сред хората, които работят или живеят в откъснати райони. Това означава голям набор части втора ръка, които в повечето случаи са взаимозаменяеми между различните поколения. Цените варират много според годината на производство и нивото на оборудване.

autocredit.bg-Mitsubishi_Pajero_SUV 3 door_2003

Nissan Patrol
Година на производство: 2005
Километри: 230 хил.
Цена: 14 000 лв.

Patrol не е от най-популярните всъдеходи в България, но със сигурност е един от най-практичните. Предлага се в къса и дълга база с черни екстериорни детайли, които предпазват боята от надраскване. Интериорът е семпъл и функционален.

autocredit.bg-nissan-patrol

Jeep Cherokee
Година на производство: 2006
Километри: 132 хил.
Цена: 10 995 лв.

Ако японските и британските предложения не са по вкуса ви, винаги можете да заложите на нещо американско. Изборът на автомобили от марката Jeep е ограничен, но все пак се предлага достатъчно голям брой коли от модела Cherokee, който предлага всичко необходимо, за да атакувате поредното предизвикателство.

jeep-cherokee-liberty_autocredit.bg

2 Коментара

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *