5 двуврати Хонди до 5000 лв., в които (обещаваме ти) ще се влюбиш

5 двуврати Хонди до 5000 лв., в които (обещаваме ти) ще се влюбиш - AutoCredit.bg

Соичиро Хонда стартира бизнеса си в следвоенна Япония с мотопеди, но днес всички свързваме името Honda повече с автомобилите. Моторите също не са лоши, но тук обикновено си говорим за коли. Тъй като е лято и младежкият дух е навсякъде, подбрахме 5 достъпни двуврати Хонди с цени до 5 000 лв., в които наистина ще се влюбиш.

Honda HR-V

Honda HR-V - AutoCredit.bg

Honda HR-V – AutoCredit.bg

Кой не би желал симпатична и неангажираща всъдеходка, която изглежда страхотно и се движи по същия начин? В Япония наричат HR-V „машината на радостта“ и ние сме абсолютно съгласни. Младежки кросоувър, който може да бъде открит с 4х4 (в комплект с VTEC двигател) на прилична цена. На вторичния пазар в България базовите екземпляри на повече годинки започват от 2800 лв., но ако платите около 5 хилядарки, имате всички шансове да получите машина в добро състояние с отличен двигател и двойно предаване.

Виж обяви за Honda HR-V от 2800 лв. при нашите партньори mobile.bg.

Honda Civic

Honda Civic - AutoCredit.bg

Honda Civic – AutoCredit.bg

Тривратият хеч на Civic може да предложи много срещу малко. Горещата ни препоръка е насочена към 7-то поколение, чието производство стартира в началото на новия век. То предлага учудващо голямо вътрешно пространство и легендарни бензинови двигатели. В Европа Civic е достъпен и с чутовен 1,7 дизел, дело на експертите в областта  ̶  Isuzu. Той е истински изгоден заради надеждността му и ниския данък.

Виж обяви за Honda Civic от 2700 лв. при нашите партньори mobile.bg.

Honda Accord Coupe

Honda Accord Coupe - AutoCredit.bg

Honda Accord Coupe – AutoCredit.bg

Никой не взема този автомобил насериозно, но ако се нуждаете от магистрален круизер с 2 врати на прилични цена и възраст, и то в комплект с кадифен V6 мотор – Honda имат какво да предложат. На вторичния пазар в България се намират машини, предназначени както за европейския пазар, така и за щатския. Не малка част от тях са оборудвани с АГУ, което редуцира експлоатационните разходи за тежкото купе. За цена до 5 хил. лв. може да се намери запазена машина с кожен салон и в добро състояние.

Виж обяви за Honda Accord Coupe от 2298 лв. при нашите партньори mobile.bg.

Honda Prelude

Honda Prelude - AutoCredit.bg

Honda Prelude – AutoCredit.bg

Ниска и спортна, Prelude е чудесно купе с приличен багажник. Печели от легендарното Honda качество, а VTEC двигателите са истинска магия. 4-то поколение все още изглежда добре, макар да е на повече от 20 години. Екземплярите с VTEC двигател и 4 завиващи колела струват най-много. 5-то поколение е доста по-ново, но не толкова симпатично и доста по-тежко. Въпреки това, то е забележително, тъй като е последния Prelude.

Виж обяви за Honda Prelude от 1800 лв. при нашите партньори mobile.bg.

Honda CRX

Honda CRX - AutoCredit.bg

Honda CRX – AutoCredit.bg

Това е истинска джобна ракета от края на 80-те и началото на 90-те години. Лека като перце и с нервен двигател, Honda CRX е кола, която няма да остави равнодушен нито един ентусиаст. За съжаление, ръждата ги обича много, поради което запазените (и тези без тунинг) екземпляри държат добри цени. Дори и да ви се струват скъпи, имайте предвид, че тази Honda има колекционерски потенциал и след години вероятно ще струва още повече. Ако държите на нещо по-ново, винаги можете да хвърлите едно око към Civic с каросерия тарга, който също се казва CRX в модификация del Sol.

Виж обяви за Honda CRX от 1700 лв. при нашите партньори mobile.bg.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *