5 достъпни лимузини с цена под 15 000 лв.

5 лимузини до 15 000 лв.

Луксозните коли се обезценяват бързо. Защо да не се възползваме?

В даден момент от живота си всеки мечтае за малко лукс на колела. Лимузините обикновено се свързват със звездния начин на живот, който е недостижим за повечето хора. Съвсем достъпни обаче стават лимузините, когато поостареят малко. Разбира се, човек трябва да подхожда с особено внимание към подобна покупка, тъй като ремонтите са скъпи, консумативите са колкото за две нормални коли, заради наличието на много екстри, има много какво да се развали, а разходът не е никак нисък. Все пак много хора продължават да харесват лимузините. Подбрахме 5-те най-добри предложения до 15 000 лв., като включихме и един бонус.

Audi A8

audi_a8_2003_1

5 достъпни лимузини с цена под 15 000 лв.

Това е един от трите очевидни предложения в сегмента, ако живееш в Европа. Другите два също са в нашата класация. На пазара у нас има доста автомобили от модела, като за под 15 000 лв. може да бъде открита кола, произведена през 2004 г., със свеж външен вид и близо 300 к.с. мощност. Плюсът на А8 е, че голяма част от предлаганите автомобили имат система за двойно задвижване на колелата, което ги прави доста практични и в зимни условия. Най-разпространени са дизеловите и бензинови версии съответно с 3.0 и 4.2 литра работен обем на двигателя. Бензиновите модели имат по-висок разход, но пък са по-евтини за поддържане и могат да бъдат оборудвани с газова уредба. Виж обяви за Audi A8 от 2000 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

BMW Серия 7

5 достъпни лимузини с цена под 15 000 лв.

5 достъпни лимузини с цена под 15 000 лв.

Друг силен премиум претендент. И тук изборът е голям, като по-новите коли са по-често срещане явление спрямо А8. Дали заради използваните по-качествени материали или заради по-грижовните собственици, употребяваните екземпляри от BMW Серия 7 на нашия пазар изглеждат по-запазени. Стандартните екстри за класа са налични и в Серия 7, разбира се: висококачествени кожени тапицерии, декоративни дървени елементи, телекомуникационни системи, мултимедии и др. Предаването е задно, а най-разпространените версии са 730D, 730, 735 и 740. Интересното е, че на пазара се предлагат класически версии от началото на 90-те за около 5000 лв. Виж обяви за BMW Серия 7 от 2500 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Mercedes S-Class

5 достъпни лимузини с цена под 15 000 лв.

5 достъпни лимузини с цена под 15 000 лв.

Когато стане въпрос за бизнес автомобили, неминуемо в съзнанието изниква името на Mercedes S-Class. Лимузината от Щутгарт е лидер в областта и е предпочитана от знаменитости и диктатори по целия свят. На цената на стар компактен хечбек може да бъде намерен свеж екземпляр от третото поколение W140, станало известно у нас с прякора “мечката”. За тези, предпочитащи по-нов автомобил, пазарът предлага следващата версия W220. И в двата случая изборът в този ценови диапазон е голям. Виж обяви за Mercedes S-Class от 2850 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Volvo S80

5 достъпни лимузини с цена под 15 000 лв.

5 достъпни лимузини с цена под 15 000 лв.

Volvo S80 e продукт на хладното шведско автомобилостроене и пристига с репутацията на изключително безопасен и сигурен автомобил. S80 е по-непретенциозен автомобил в сравнение с трите германски колоса, но и не толкова представителен като тях. За около 12 000 лв. може да бъде открит модел с навигационна система, електрически седалки, телефон и 2.4-литров бензинов двигател със 140 к.с. Виж обяви за Volvo S80 от 5500 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Citroen C6

Citroën_C6_HDI_rear

5 достъпни лимузини с цена под 15 000 лв.

Още едно интересно и иновативно предложение от Европа. Citroen C6 има изпъкващ сред сивите автомобилни маси дизайн, хидравличното окачване осигурява ненадминат комфорт, а колата се предлага с ефективни HDi турбодизелови двигатели. Голям плюс в случая е, че за около 10 000 лв. на нашия пазар се предлагат модели, произведени през 2007 г. и 2008 г. Повечето от екстрите, които можеш да откриеш в моделите на Mercedes, Audi и BMW, са налични и на борда на C6.

Виж обяви за Citroen C6 от 9299 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Бонус предложение:

Lincoln Town Car

lincoln_town_car_1995_1

Няма как да не включим и една истинска лимузина. Town Car е средството, което ще те накара да се почувстваш като истинска звезда. Учудващо е колко такива се продават в България. Разполагайки с такова возило, трябва да забравиш за тесните улички в центъра, тъй като завиването е истински кошмар заради отчайващо дългото междуосие. Плюс е, че Town Car побира много пътници, така че купонът е гарантиран. Не и без съдействието на телевизора, хладилника и кристалния комплект чаши, разбира се. Виж обяви за Lincoln Town Car от 7500 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

 И да ви припомним и класацията, която направихме с  6 вълнуващи комбита под 10 000 лв.

 

2 Коментара

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *